1.) Miért éppen a Well-Ti-Med Kft-t válassza számtalan szolgáltató közül?
Munkatársaink mindig készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Cégünk ügyvezetője foglalkozás-orvostan szakorvos. Több szakorvossal állunk az Önök rendelkezésére, de garantáljuk, hogy amennyiben minket választ, Ön és munkatársai egészségét egyetlen orvos felügyeli majd. Célunk, hogy a ránk bízott munkavállalók egészségét legjobb tudásunk szerint felügyeljük, nagyban hozzájárulva teljesítményük maximalizálásához, a rájuk háruló veszélyforrások, kockázati tényezők minimalizálásával. Jó kapcsolatot ápolunk nagyobb multinacionális cégekkel, így szerencsésen ötvözni tudjuk a nagy és kisvállalkozások előnyeit, azok hátrányai nélkül. Alapelvünk a minőségorientáltság: Nálunk a mennyiség nem mehet a minőség rovására.

2.) Kinek kötelező foglalkozás-egészségügyi ellátást biztosítani munkavállalói számára?
A foglalkozás-egészségügyi szolgálat szervezéséről és működéséről, az alkalmazottak kategóriák szerinti besorolásáról a 89/1995. (VII. 14.) számú Kormányrendelet intézkedik. Eszerint minden alkalmazott munkavállaló részére (egy fő esetén is) a munkaadója köteles foglalkozás-egészségügyi ellátást nyújtani. Ezt a szerződés alapján az engedéllyel rendelkező szolgáltatók, vagy nagyobb vállalat esetén saját alkalmazott üzemorvos is elláthatja. Tapasztalatunk szerint a munkáltatók többsége eligazodik a fenti jogszabály alapján. Problémát főleg a Betéti Társaságok kül, illetve beltagjai beazonosítása jelenti, továbbá az ideiglenesen szerződéssel felvett munkavállalók hazai vagy külföldi alkalmazása. Ha bizonytalan a kérdés eldöntésében, cégünk segít a megválaszolásban.

3.) Milyen szolgáltatásokat nyújt Önnek és munkatársainak a Well-Ti-Med Kft.?
Az alapszolgáltatás keretében elvégzendő orvosi tevékenységeket a 27/1995. NM rendelet tartalmazza. A munkaköri alkalmassági vizsgálatokon (előzetes, időszakos, soron kívüli, záró) túlmenően például a munkahelyi megbetegedések elkerülésének érdekében történő tanácsadás is a foglalkozás-egészségügyi szakorvos feladata. Szolgáltatásaink részletes listáját a vonatkozó menüpont alatt találja.

4.) Mi a teendője, ha foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást kíván (köteles) biztosítani dolgozóinak?
Forduljon bizalommal a Well-Ti-Med Kft-hez a megadott elérhetőségek egyikén, vagy kérje online árajánlatunkat.
A következő információkra lesz szükség az egyeztetéshez, illetve a szerződéskötéshez:
- A cég neve
- Fő tevékenysége
- Székhelye (vagy az a cím, ahol a vizsgálatokat el tudjuk végezni)
- Az alkamazottak összlétszáma, az alkalmazottak száma foglalkozás-egészségügyi osztályba sorolás szerint (Ne aggódjon, ha nem tudja! Segítünk.)
- A kapcsolattartó neve, telefonszáma, e-mail címe
Főoldal | Magánszemélyeknek | Cégeknek | Árajánlat kérés | Dokumentumok | Lépésről lépésre | Kapcsolat
Hajóorvosi vizsgálat | Egészségügyi kiskönyv | Lőfegyver tartási engedély | Hivatásos vezetői engedély | Targonca vezetői engedély